dilluns, 5 de maig del 2008

Itinerari Literari

El passat dissabte, dia 3 de maig, es va dur a terme l'Itinerari Literari organitzat per BATeneu (Ateneu de Badalona) per a diferents llibreries de la ciutat.

L'Itinerari va començar a la llibreria del carrer Canonge Baranera, Saltamartí llibres, on es va fer una introducció a la Novel·la Negra, els seus orígens, els autors, els autors espanyols i catalans més importants...

Seguidament, a la botiga de productes de Comerç Just que Intermón Oxfam té al carrer de Sant Miquel, es va tractar sobre la literatura solidària i es va fer la presentació d'un dels darrers títols publicats per l'editorial d'aquesta ONG, Minarete.

Per acabar el recorregut, a la llibreria del carrer de Sant Joaquim, Al Vent, es va fer una exhaustiva introducció sobre la novel·la fantàstica: els orígens, els autors, l'evolució fins a l'actualitat...

El resultat va ser molt positiu ja que els participants en aquest itinerari van tenir l'oportunitat de conèixer per la ma d'experts en els temes, la situació de diferents estils literaris i quines són les novetats.


Moment a Saltamartí Llibres


La responsable de l'editorial d'Intermón Oxfam de Badalona


La Novel·la Fantàstica a la llibreria Al Vent